Hellevoetsluis

Adres:
Martin Luther Kinglaan 7
3223 GG Hellevoetsluis
telefoon: 010 476 24 44

Medewerkers:
Bastiaan Stolk
Arendo van der Burg

Gezond Management & Warren’s sportinstituut

Martin Warren:
Het is alweer ruim 10 jaar geleden dat Marco en ik voor het eerst spraken over de mogelijkheden van Gezond Management binnen Warren’s sportinstituut. Het leek ons een mooi initiatief om daar na de verbouwing, die wij hebben gerealiseerd in 2009 en 2010, eens op door te pakken. De verbouwing heeft geleid tot een multifunctioneel sportcentrum waar slechts nog ontwikkeling mogelijk is op het terrein van gewoon jezelf kunnen zijn en inspiratie vinden bij jezelf. Met dit persoonlijke en menselijke element willen we ons gaan onderscheiden. Wij vinden het dan ook zeer toepasselijk om de aanpak en de benaderingswijze van Gezond Management vanaf maart 2011 te mogen introduceren binnen Warren’s sportinstituut. Voorafgaand aan deze start hebben we meerdere fases doorlopen om de visie en het gevoel, die Marco en ik voor ogen hebben, in beweging te zetten. Met het credo ‘learning by doing’ ben ik, 3 jaar geleden, bij Marco begonnen om alle ervaringen en gedragingen van bijna 25 jaar ondernemerschap te reflecteren. Mezelf weer in alle openheid durven te laten zien, zaken echt loslaten, ontspannen en m’n mentale en fysieke gezondheid goed balans krijgen, waren onderwerpen die aan de orde kwamen. Maar bovenal wilde ik ‘hart en ziel’ terug in mijn bedrijf, wat ik samen met m’n vrouw Debby met volle vertrouwen heb opgepakt.

In januari is er een eerste meerdaagse training voor het personeel georganiseerd door Gezond Management, in dat verlengde zijn er persoonlijke kennismakingsbehandelingen uitgevoerd met al het personeel. De geluiden waren zeer positief. De ervaring van echte ontspanning, openheid en jezelf mogen zijn, zijn veel geuite uitspraken. We hebben hiermee een eerste stap gezet om opnieuw het ‘wij’- gevoel te creëren. Door de persoonlijke vervolgbehandelingen, interne besprekingen en terugkom trainingsdagen wordt deze aanzet en beweging levend gehouden en het heeft de passie binnen het sportinstituut doen herleven . Van openheid naar verbondenheid waarbij steeds meer met één stem wordt gesproken, wat een heerlijk gevoel.

Wij vinden uw gezondheid erg belangrijk, daar zijn we binnen ons sportinstituut dan ook veel mee bezig. De volgende fase is dat we graag onze ervaringen met Gezond Management willen delen met een ieder die daar voor openstaat. Tevens nodigen wij ook mensen uit het bedrijfsleven uit om een persoonlijk kennismakingsgesprek te hebben met Marco van Gorp of andere medewerker van Gezond Management. Vanuit de uitnodiging zullen wij diegene, die wat extra hulp kunnen gebruiken met zijn/haar fysieke en mentale gezondheid adviseren om een afspraak te maken bij Gezond Management. De resultaten die tot nu toe met onze klanten worden gerealiseerd zijn positief en zeer bijzonder. De benaderingswijze van Gezond Management is een meer dan waardevolle aanvulling onder het dak van Warren’s sportinstituut.

Dit alles is begonnen met een eerste open, spontane en zeer waardevolle ontmoeting! Wij kijken uit naar een ontmoeting met u…
Sportieve groet,
Martin Warren
www.warren.nl
info@warren.nl

De oorsrpong van Warren

Op 13 november 1987 begon Martin Warren op 22 jarige leeftijd het Warren’s Sportinstituut. Vanuit CIOS- opleiding en als actief sporter ging hij zich specialiseren in medische fitness en sport gerichte krachttraining. Fitness, was geen doel op zich maar middel tot gezond leven. Nog steeds is dat de basis van dit vooruitstrevende fitnesscentrum, waar verantwoord sporten prioriteit nummer 1 is. Door zich steeds verder te specialiseren en continu te willen verbeteren in aandacht en mogelijkheden, is er een samenwerking ontstaan met therapeuten, artsen en ziekenhuizen in de regio. Warren’s is uitgegroeid tot “het” multifunctionele fitnesscentrum in Hellevoetsluis. Train Good, Feel Better is hun benadering van denken en leven. Dat merk je aan alles!

Terug